Web Analytics Made Easy - Statcounter

منیره رجبی با بیان اینکه مناطق روستایی استان تهران شامل منطقه یک، منطقه 5 و منطقه 19شرایط روستایی می‌شود، گفت: در این مناطق دانش آموزان بیش از دیگر نقاط بازمانده از تحصیل هستند.

به گزارش برنا؛ استان تهران همچون دیگر استان‌های تهران با مشکلات ناشی از آموزش‌های آنلاین در یک سال گذشته مواجه است. به رغم اینکه تهران پایتخت است اما از لحاظ سرانه آموزشی و فضای آموزشی یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ایام کرونا روند تحصیل دانش آموزان در سال تحصیلی جاری جای تامل دارد.

منیره رجبی، رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان تهران به خبرنگار برنا گفت: جاماندگان از تحصیل در استان تهران به‌دلایل مختلف نتوانستند با شبکه شاد ارتباط برقرار کرده و معلمان باید روند تحصیل این دانش آموزان را برقرار کنند.

رجبی افزود: دانش آموزان از سال گذشته به‌دلیل شیوع کرونا در کشور به آموزش‌های حضوری دسترسی نداشتند و همکاران ما در مناطق به تولید درس‌نامه می‌پرداختند. در بسیاری از مناطق سرایدار مدارس بسته‌های آموزشی را در اختیار دانش آموزان قرار می‌دهد.

رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان تهران با بیان اینکه در استان تهران در مناطق یک، 5 و 19شرایط روستایی وجود دارد، ادامه داد: در این مناطق  دانش‌آموزان بیش از دیگر نقاط بازمانده از تحصیل هستند.

او افزود: در این مناطق دهیاری‌ها همکاری مناسب داشتند تا دانش آموز از آموزش جا نمانند.

رجبی تصریح کرد: آموزش دانش‌آموزانی که از شبکه شاد جا مانده اند به شکل درس‌نامه است. درضمن دانش آموزان با شرط حضوری ساعت معین با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تحت آموزش قرار گرفته اند.

به گفته رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان تهران در سال جاری برای درس و آموزش از ظرفیت خیرین استفاده شده و توانستند با شبکه مجازی همراه شوند.

او بیان کرد: دانش آموزان در شبکه تلویزیونی از ظرفیت فضای مجازی بهره‌مند شده و تمامی این مسائل کمک کرده تا دانش آموزان از آموزش جا نمانند.

رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان تهران افزود: ارزشیابی کیفی و توصیفی در دوره ابتدایی صورت می گیرد. آزمون‌ها و وضعیت پیشرفت تحصیلی به شکل فرآیندی انجام می‌شود. این دانش‌آموزان در روند سال تحصیلی تکالیف خود را به شکل حضوری در اختیار معلم قرار می‌دهند. این مقوله بازخورد داده شده و اشکالات برطرف می‌شود. آزمون‌های برگه‌ای تکمیل کننده این روند است.

او درباره استقبال از آموزش‌های حضوری در مدارس استان تهران از اول بهمن که مدارس به شکل حضور برگزار شد گفت: در مناطق تهران وضعیت متفاوت است. مدارس دولتی، غیردولتی در مناطق حاشیه‌ای، روستایی و ... فعالیت می‌کنند.

 رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان تهران با اشاره به خانواده‌هایی که از آموزش‌های حضوری استقبال می‌کنند، بیان کرد:  معلمان ما در تمامی مدارس در خدمت دانش‌آموزان هستند. دانش‌آموزان که به‌دلایل اقتصادی توانایی فعالیت‌های اقتصادی و خریداری ابزار هوشمند را نداشتند بیش از دیگر دانش آموزان به آموزش حضوری تمایل دارند. البته در پایه اول ابتدایی دانش آموزان علاقمند به دیدن معلم بودند.

به گفته او خانواده‌هایی که از لحاظ اقتصادی و سواد ضعیف هستند استقبالشان از حضور فرزندشان در مدرسه بیشتر است. درضمن معلم و  کادر اداری در مدرسه حاضر بوده است.

رجبی افزود: کیفیت یادگیری حضوری از جایگاه ویژه برخوردار است.

او با اشاره به دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل در استان تهران گفت: تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل از طریق حراست و وزارت آموزش و پرورش بررسی می‌شود.

رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان تهران تصریح کرد: تفکیک‌سازی آمار و شرایط دانش آموزان  در روند بازماندگی از تحصیل به مناطق واگذار شده است.

به گفته رجبی برخی از دانش آموزان فاقد هویت و  بسیاری از خانواده‌ها به دلیل کرونا فرزندشان را ثبت نام نکرده‌اند. برای مثال برخی از افراد را بررسی کردیم، آنها شاید در مدارس تهران ثبت نام نکرده باشند، اما در ورامین و دیگر شهرها تحصیل می‌کنند.

رئیس اداره دوره دوم آموزش ابتدایی استان تهران در پایان تاکید کرد: خانواده‌ها برای بسیاری از دانش آموزان معلم خصوصی گرفته‌اند و  سال آینده در مدارس ثبت نام می‌شوند. هر ساله روند بازماندگی از تحصیل و خروج آن از مدارس استان تهران به وزارتخانه ارسال می‌شود طبیعتا دانش آموزان بازمانده از تحصیل به مدرسه بازگردانده می‌شوند.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: زهرا سلیمانی جاماندگان از تحصیل دانش آموزان بازمانده از تحصیل دانش آموزان بیش از دیگر خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۳۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد

وحید فراهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سال گذشته ۵۰ مدرسه در استان گلستان ساخته شد که از این تعداد ۴۹ مورد با مشارکت خیرین انجام شد.

وی افزود: با این تعداد پروژه توانستیم ۱۹۷ کلاس درس را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

مدیرکل توسعه و تجهیز و نوسازی مدارس استان گلستان گفت: برای ساخت ۵۰ مدرسه در استان مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ریزی هایی که انجام دادیم سعی داریم طی ۶ ماه نخست امسال حدود ۴۰ پروژه دیگر به بهره برداری برسانیم و آنها را تحویل دانش آموزان گلستانی دهیم.

فراهی اظهار کرد: ۲۶ جشنواره خیرین مدرسه ساز استان گلستان ۳۰ اردیبهشت با حضور مسؤولان کشوری و استانی در استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6090474

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • مسابقات فوتسال دانش آموزان ابتدایی جنوب فارس
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل